top of page

Programma Ibiza Tennisreizen

Toelichting programma:

Onze tennistrainingen vinden dagelijks tussen 15:00-19:00 plaats op de tennisbanen in het hotel.  

Gedurende twee dagen krijg je les van 15:00-17:00 en gedurende twee dagen krijg je les van 17:00-19:00. Dit zal om-en-om ingepland worden. Elke dag staat er een ander thema centraal gedurende de training, zodat je na onze reis alle aspecten van tennis op zowel technisch als tactisch niveau getraind hebt. 

Doordat onze lessen aan het eind van de dag gepland worden, heb je genoeg vrije tijd om je dagen in te delen zoals jij dat wil. Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we in ons programma allerlei optionele voorbeeldactiviteiten opgenomen. Naast ons tennisprogramma biedt het hotel namelijk ook ontzettend veel sportactiviteiten aan die allemaal geheel gratis te boeken zijn voor alle gasten. Zo zou je in de ochtend bijvoorbeeld een mountainbike tour kunnen doen, een HIIT klasje kunnen volgen of lekker kunnen beachvolleyballen. Wil je eigenlijk ook wel een keer naar een feestje op Ibiza? Dan kan je 's ochtends ook lekker uitslapen en uitrusten..

Wil je naast onze trainingen nog meer tennissen? Dan kan dat natuurlijk ook! Alle gasten kunnen gratis één van de tennisbanen boeken, om zo onderling lekker te spelen. 

bottom of page