top of page

GOAT's Tennisreizen op Ibiza

Tennissen in het groen en onder de Spaanse zon is toch wat iedereen wil?

Met die gedachte is GOAT Tennis Academy gestart met het aanbieden van tennisreizen naar het mooie Ibiza! Ons team bezorgt jou daar de leukste sportieve vakantie die je maar kunt bedenken. Bij GOAT's tennisreizen wordt alles tot in de puntjes geregeld en heb jij alle tijd om lekker te tennissen en te genieten van het fantastische eiland!

Je bent bij GOAT kortom op het juiste adres voor jou volgende sportieve, zonnige en luxe vakantie op Ibiza!

Onze tennisreizen duren 6 dagen en bieden wij tegen de scherpste prijzen aan, waardoor tennisreizen naar Ibiza nu toegankelijker zijn dan ooit!

 

Benieuwd naar ons programma gedurende de tennisreizen? 

GOAT's Tennisreizen zijn inclusief:

  • 6-daags* verblijf in TUI Magic Life Cala Pada, o.b.v. all-inclusive

  • Retourvluchten met Transavia vanaf Amsterdam (aankomst op Ibiza 08:05 of 08:25 en vertrek vanaf Ibiza 22:30 of 22:55)

  • 5-daags tennisprogramma tussen 15:00-19:00, inclusief 4 

    trainingsdagen waarbij je elke dag 2 uur groepstraining krijgt (uitgangspunt 4 spelers per baan/trainer) en een gezamenlijk afsluitend toernooi op dag 5
  • T-shirt van GOAT's Tennisreizen
  • GOAT's Ibiza reisgids

  * verblijf van 5 nachten

Reisweken 2024:

In 2024 organiseren we twee tennisreizen van 1 t/m 6 juni en 13 t/m 18 oktober!

De reizen zijn te boeken voor:

€999,- p.p. in juni*

€949,- p.p. in oktober*

*Deze prijzen zijn o.b.v twee personen per kamer en zijn mogelijk in enkele gevallen onderhevig aan prijsstijgingen van vliegtickets

Je kunt nu vrijblijvend een aanvraag indienen via het formulier onderaan deze pagina!

Informatie over het hotel:

Tui Magic Life biedt al jaren de leukste all-inclusive vakanties aan voor sportieve mensen! Het hotel in Cala Pada is een groene sportieve oase met werkelijk alles wat je maar kunt bedenken. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden en alle gasten kunnen via de Tui Magic Life app allerlei gratis sportactiviteiten boeken (naast GOAT's tennisprogramma). Via de app kan men zich inschrijven voor allerlei fitnesslessen, zoals yoga, pilates en HIIT, maar je kan ook mee met één van de mooie mountainbike tours door het gave onontdekte binnenland van Ibiza! Ook kan er elke dag gebeachvolleybald worden of kun je simpelweg lekker relaxen aan het strand of aan het zwembad! Zo kun je jouw dagen om GOAT's tennisprogramma heen helemaal naar wens indelen en is er dus echt voor ieder wat wils!

Het hotel biedt elke dag een heerlijk ontbijt-, lunch- en dinerbuffet aan en er zijn meerdere barretjes aanwezig voor drankjes en snacks. De kamers van het hotel zijn verspreid over het resort, wat erg gezellig aandoet. De kamers zijn modern en voorzien van alle voorzieningen. Ibiza-stad ligt op iets meer dan 20 minuutjes rijden en de bekende hippiemarkt van Punta Arabi ligt zelfs op loopafstand! Dit hotel is dus echt de ideale uitvalsbasis voor deze toffe tennisreis op Ibiza!

Bekijk hieronder de after movie van GOAT's tennisreis op Ibiza in oktober 2023!

Aanvraag boeking GOAT's Tennisreizen
In welke reis heb je interesse?

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page